3ο Συνέδριο Ελλήνων Γιατρών και Βιοεπιστημόνων

Στην Αθήνα το 3ο Συνέδριο του Παγκοσμίου Δικτύου Ελλήνων Γιατρών και Βιοεπιστημόνών

O Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα κηρύξει την επίσημη έναρξη του 3ου Συνεδρίου του Παγκοσμίου Δικτύου Ελλήνων Γιατρών και Βιοεπιστημόνών, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ελλάδα και ξεκινά την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου. Στο Συνέδριο θα λάβουν μέρος εκατοντάδες Έλληνες επιστήμονες, που διαπρέπουν με το έργο τους και τις έρευνές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο 3ο Συνέδριο του Παγκοσμίου Δικτύου Ελλήνων Γιατρών οι ειδικοί θα αναφερθούν μεταξύ άλλων στις εξελίξεις σχετικά με τη νέα γρίπη και τον ιό Η1Ν1, ενώ θα αναπτύξουν ομιλίες και συζητήσεις σε στρογγυλά τραπέζια για σημαντικά επιστημονικά ζητήματα, όπως οι επιπτώσεις του καπνού στη Δημόσια Υγεία, οι μεταμοσχεύσεις, τα βλαστοκύτταρα, ο καρκίνος, οι καρδιαγγειακές Παθήσεις κ.α.

Το 3ο Συνέδριο του Παγκοσμίου Δικτύου Ελλήνων Γιατρών και Βιοεπιστημόνών θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ενώ στην επίσημη έναρξη χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας, ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου κ. Χρίστος Πατσαλίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου