Άνδρες: λίγα επιπλέον κιλά στη γυναίκα δεν πειράζουν

couple


Τα επιπλέον κιλά των γυναικών δεν αποτρέπουν τους άνδρες από το να τις φλερτάρουν, ενώ 54% των ανδρών δηλώνουν ότι οι γυναίκες που έχουν μεγαλύτερο βάρος σώματος έχουν και καλύτερη σεξουαλική απόδοση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας έρευνας που διεξήχθη από τρία websites γνωριμιών.
Την έρευνα πραγματοποίησαν οι ιστότοποι Date.com, Matchmaker.com και Amor.com, οι οποίοι κάλεσαν χιλιάδες μέλη τους κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου να αναφέρουν την άποψή τους σχετικά με μια ενδεχόμενη σχέση τους με υπέρβαρους άνδρες ή γυναίκες.
85% των ανδρών δήλωσαν ότι τους εξέφραζε η δήλωση «λίγα επιπλέον κιλά δεν με πειράζουν», ενώ 80% των ανδρών ανέφεραν ότι οι υπέρβαρες γυναίκες έχουν πιο καλή συμπεριφορά από τις αδύνατες. Επιπλέον, περίπου 70% των ανδρών δήλωσαν ότι αυτό που έχει σημασία είναι το εσωτερικό και όχι η εξωτερική εμφάνιση των γυναικών.
Ωστόσο, 90% των γυναικών πιστεύουν ότι οι άνδρες βρίσκουν το επιπλέον βάρος απωθητικό και ότι οι υπέρβαρες γυναίκες δυσκολεύονται περισσότερο να κάνουν νέες γνωριμίες με το αντίθετο φύλο.
«Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν μια σημαντική διαφορά στον τρόπο που οι άνδρες αισθάνονται για τις υπέρβαρες γυναίκες και στο τι πιστεύουν οι γυναίκες ότι ζητά ένας άνδρας από μια σχέση», δήλωσε η Shira Zwebner, σύμβουλος γνωριμιών στα Date.com, Matchmaker.com and Amor.com. «Δυστυχώς, αυτές οι παρανοήσεις μεταξύ των φύλων είναι συνήθεις και ευθύνονται για πολλές χαμένες ευκαιρίες γνωριμιών και σχέσεων».
Πηγή: United Press International

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου